Anna’s Bed and Breakfast

BED AND BREAKFAST OLDEBROEK e.o.

 

Heerlijk slapen en ontbijten!

Onze B&B heeft voor u een mooie frisse 2-persoonsslaapkamer met comfortabele 2 x 1 boxspringbedden. De kamer is voorzien van airco en televisie. De ernaast gelegen zitkamer is voorzien van TV, radio, waterkoker en koffiezetapparaat. U beschikt over een privé badkamer met bad, douche en wc. Alle ruimtes zijn gesitueerd in één hoek van onze woning en bereikbaar via een eigen ingang. Anna’s B&B is rook- en diervrij. Vanaf 2017 een privé terras voor onze gasten!

Elke morgen serveren we een heerlijk uitgebreid ontbijt voor u aan de ontbijttafel, op de serveerwagen in uw eigen accomodatie of bij lekker weer buiten. Wat u maar wilt en op een door u gewenst tijdstip!

 

Activiteiten in de omgeving Oldebroek.

Buitenshuis kunt u genieten van onze ruime tuin met verschillende terrassen.

Oldebroek ligt aan de rand van de Veluwe. Er zijn mooie bossen, heidevelden en landelijke gebieden  om te fietsen of te wandelen. Anna’s ligt vlak bij een fietsknooppunt en sinds kort ook bij een klompenpad met een route van 17 kilometer, waarvan het wandelen van een verkorte versie ook mogelijk is. Natuurlijk liggen er meer varianten om te fietsen of wandelen bij ons in de leesmand en bij de VVV.

In de omgeving wordt er veel georganiseerd op het gebied van cultuur en kunst. U kunt uitstapjes maken naar Hanzesteden zoals Elburg, Hattem en Kampen. U kunt een bezoek brengen aan de Dokter Vogeltuinen, Anton-Pieck-Museum, Paleis Het Loo of Kasteel Zwaluwenburg. En natuurlijk gaat u naar Zwolle voor het Stedelijk Museum en De Fundatie en/of om heerlijk te shoppen.

Bereikbaarheid

Anna’s Bed and Breakfast is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De trein stopt in Wezep en vervolgens brengt de buurtbus naar 't Harde u tot voor de deur bij Anna's.

Voor de automobilist ligt afslag Wezep van de A28 op 3 km afstand van de B&B.

Restaurants

In de buurt zijn er verschillende  restaurants te vinden waar u lekker kunt eten. Variërend  van een eenvoudige maaltijd tot exclusief diner. Hou er wel rekening mee dat deze restaurants op een afstand van minimaal 2 km van de B&B liggen. Wanneer dat bezwaarlijk is bieden wij tegen een kleine vergoeding u graag een maaltijd aan.

Anna’s B&B

Wilt u er een paar dagen helemaal uit om te genieten van een verzorgd verblijf, een mooie omgeving, cultuur, kunst, wandelen, fietsen of winkelen boek dan nu een verblijf bij Anna’s B&B in Oldebroek.

Wij heten u van harte welkom!

Reserveren

Boek direct een fantastisch verblijf bij Anna's Bed and Breakfast